Chating sex mlysia

Posted by / 05-Feb-2020 12:12

Chating sex mlysia

Setahu aku, orang yang sangka Nabi berhijrah nak bina Negara adalah orang kapir Mekkah dan ketuanya Abu Supian, tu yang takut sangat Nabi berhijrah lalu kepung rumah Nabi untuk bunuh Nabi, tapi Nabi dapat jugak hijrah, dan bila Nabi masuk balik Mekkah dengan tentera islam, Abu supian yang sangka Nabi berhijrah untuk dapat kerajaan dengan selamba cakap dengan Bapak saudara Nabi, Abbas r.a.. , Nubbuwah bukan kerjaaan, Nubuwwah adalah kenabian, iaitu pengembangan ugama, itulah sebab Nabi berhijrah, untuk ‘kembangkan ugama’., Negara, hamba wanita dan ghanimah adalah natijah Nubuwwah, mana boleh kita berhijrah dengan niat untuk dapat ghanimah, hamba wanita atau Negara islam.., tak ikhlas tu..!Nabi cakap, orang yang berhijrah akan dapat mengikut apa yang mereka niat, jika niat nak perempuan atau harta atau negara, maka hijrah mereka adalah tidak ikhlas.. Ok, sempena Maal Hijrah, selain dari perkara di atas, aku nak tulis lagi beberapa perkara yang aku menyampah dalam dunia ni, yang aku namakan: 100 Things I Hate About You.., read carefully; and please agree in the end, and be educated.1. Orang yang ada sifat ‘perasan disalahkan’ adalah terdiri daripada mereka yang otak slow, lembab, cepat merajuk dan mudah beremosi..

Tapi kan madu yang boleh dikongsi dengan isteri tak boleh pulak di borakkan, woha! Pak Pandir bodoh Kebanyakkan Pak Pandir adalah penyokong politik, mempunyai ciri ciri yang senang diperbodohkan, mudah percaya pada semua orang dalam parti dia, dan mudah diberi semangat serta rangsangan, lembik dan keperempuanan (kalau lelaki) dan hidupnya menyusahkan orang.. pertama: kemudah percayaan Pak Pandir pada semua cerita akan menyusahkan diri sendiri, senang diperbodohkan, itu semua kita tahu sudah, tapi bila Pak Pandir paksa orang lain untuk percaya apa yang dia percaya, ini yang bengang! Dan seorang Pak Pandir itu, hidupnya adalah suka mengikut nafsu, dan salah satu nafsu pak Pandir adalah percaya pada cerita yang sesuai dengan nafsu.., pelik kan? Anonymous Sebelum aku ulas, cuba baca beberapa komen bodoh dari Anonymous Anonymous 1 said...kenapa guna nikcname hamka?Photos are probably taken by the MP himself or a close relative.Meanwhile click on the link to enjoy the view of a beautifully corrupted wife of a MP.SEMUANYA BERMULA DARI PERKENALAN DI LAMAN SOSIAL PADA BULAN PUASA LALU.. SO AKU LAYAN JER, COZ NAK TENGOK SEJAUH MANA DIA NAK KENAKAN AKU..INI AKU SERTAKAN EMAIL2 YG DIA HANTAR DAN AKU LAYAN JER..

Chating sex mlysia-86Chating sex mlysia-72Chating sex mlysia-15

tapi korang yang perasan bagus nak tegur nama aku, tapi guna nickname anonymous?! sebelum terlupa, aku ulang sekali lagi, aku menyampah dengar ceramah politik, harap maklum. Ps: Selamat menyambut Maal Hijrah dan selamat ber'hijrah'..!

One thought on “Chating sex mlysia”